Siste nytt: Vårt skinnende nye nettsted er nå live!

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av vår splitter nye nettside! Etter noen måneder med hardt arbeid og engasjement, er vi glade for å kunngjøre lanseringen offisielt.

Vårt mål med denne nye nettsiden er å gi våre besøkende en enkel måte å lære om Xeris og vår SaaS-løsning, X-Trade by Xeris,og også å gjøre det mulig for alle som er interessert i oss eller våre produkter, å nå oss raskt og enkelt.

Det nye nettstedet er mer interaktivt og gir bedre tilgang til ulike sider, som Om Xeris og hvordan du kommer i kontakt . Nettstedet inneholder nå også nye seksjoner som Why X-Trade og Sustainability, som er veldig viktig for oss når vi prøver å inkludere det i vårt daglige arbeid.

Våre nåværende og potensielle kunder vil finne nyttig informasjon om våre produktfunksjoner på hjemmesiden til nettstedet vårt, samt i mer personlig informasjon under Løsninger for produsenter og forhandlere.

Blant de nye funksjonene inneholder nettstedet en blogg, en intuitiv kalender for raskt å registrere deg for en gratis demo når det passer, et kontaktskjema og et registreringsskjema for nyhetsbrev.

Vi vil kontinuerlig oppdatere innholdet vårt med nyttig informasjon, artikler, blogger, nyhetsbrev, selskapsmeldinger og klientsuksesser i bloggen og nyhetsseksjoner.

Vi håper du vil finne at vårt nye friske utseende er intuitivt, ettersom vi ønsker at denne portalen skal være en kilde til informasjon for de som besøker nettstedet vårt.

Vi vil også takke våre fantastiske ansatte her på Xeris som jobbet hardt for å forbedre nettstedet, alltid med våre kunder i tankene.

Hvis du har spørsmål, forslag, tilbakemeldinger eller kommentarer, vil vi gjerne høre fra deg!


Takk for at du kom innom!

Publisert:

10. august 2021