Om Xeris

Vi er et engasjert team med lang erfaring. Vi er lidenskapelig opptatt av å utvikle løsninger som vil revolusjonere måten produktinformasjon utveksles på og brukes gjennom hele verdikjeden.

DER VI STARTET

Bakgrunn

Ideen til Xeris kom opprinnelig til oss mens vi jobbet med en strategi for en nettbasert kjøkkenbutikk.
Da vi oppdaget hvor dårlig flyten av varedata var mellom samarbeidspartnerne, fant vi vår misjon – vi vil modernisere utvekslingen av produkt- og varedata i møbel- og byggevarebransjen.

Med sterkt fokus på bærekraft, tar vi sikte på å oppnå enkel og sømløs utveksling av produktinformasjon gjennom hele verdikjeden.

Vår visjon

Bli Den globale huben for utveksling av produkt- og handelsinformasjon.

Hva

X-Trade by Xeris strukturerer, standardiserer og overfører sømløst produktinformasjon i byggevare- og møbel-/interiørbransjen – gjennom hele verdikjeden.
Uavhengig av type innhold, format eller språk er X-Trade by Xeris en pålitelig kilde til presis og oppdatert informasjon.

Hvordan

Ved hjelp av intelligente dataadaptere kan vår løsning håndtere innsamling og overføring av produktdata direkte fra produsentens produktinformasjonssystem til ethvert annet system. Det kreves lite eller ingen tilpasning for å implementere løsningen, noe som frigjør tid brukerne kan bruke på andre, viktigere oppgaver, som å utvikle personlig tilpassede tilbud.

Hvorfor

Behovet for digital informasjon knyttet til e-handel øker stadig. E-handel er i ferd med å bli den foretrukne måten å handle på, særlig med tanke på hvor usikker dagens situasjon er; det er helt essensielt å ha en solid og bærekraftig digital salgsstrategi på plass.

Å opprettholde en database med rikt innhold, som samtidig er oppdatert og ryddig, er svært tidkrevende, og mye av denne jobben blir fortsatt gjort manuelt. Pålitelig netthandel øker behovet for presis og oppdatert informasjon, og for mange er produktvisualisering i form av bilder, illustrasjoner og 3D-objekter et viktig beslutningsgrunnlag når de handler.

Med X-Trade by Xeris kan bedrifter automatisere flyten av data og overføre produktinformasjon direkte fra produsentens system til forhandlerens foretrukne format, noe som sparer både tid og krefter.
Vi leverer pålitelig handelsinformasjon til produsenter, forhandlere og alle deres kunder.

Vi leverer innhold til samarbeidspartnere.

Vi er et internasjonalt teknologiselskap med store ambisjoner

Bli kjent med teamet vårt

Teamet vårt har mange års erfaring fra møbel- og byggebransjen, og med talent og den beste teknologien ønsker vi å skape en fremtid hvor digital produktinformasjon gir lønnsomme bedrifter og en sunn planet.

Pål Mittet

Management
CBDO

Freddy Eriksen

Management
CCO

Trond Schwenke

Management
CEO

Terje Mikalsen

Management
COO

Sjur Bakka

Management
CTO

Thor Egil Five

Management
Styreleder

Stefan Willms

Salg
morphe, salgspartner, DACH

Kamilla Buzzi

Salg
KAM

Chris Witte

Salg
Salgs direktør, UK

Fee Lee

Onboarding
Customer Success Manager

Laura Pini

Markedsføring
Digital markedsføring

Magda Prichodko

Markedsføring
Markedsanalytiker

Søndre Mikalsen Schwenke

Utvikling
3D

Mikkel Henninen

Utvikling
Junior programvareingeniør

Raymond Toft

Utvikling
Junior programvareingeniør

Per Kristian Schanke

Utvikling
Senior programvareingeniør

Anniken Sandøy

Utvikling
UI/UX

Andreas Harstad

Utvikling
UI/UX, frontend

Bli med i teamet vårt

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter og muligheten til å utvide vårt allerede fantastiske team. Sammen kan vi forme fremtiden for produktdata og bærekraft.

Ta kontakt

I pressen