Xeris-ansatte i et møte

Om Xeris

Vi er et engasjert team med lang erfaring. Vi er lidenskapelig opptatt av å utvikle løsninger som vil revolusjonere måten produktinformasjon utveksles på og brukes gjennom hele verdikjeden.

DER VI STARTET

Bakgrunn

Ideen bak Xeris kom opprinnelig til oss mens vi jobbet med en strategi for en nettbasert kjøkkenbutikk.
Da vi oppdaget hvor dårlig flyten av varedata var mellom samarbeidspartnerne, fant vi vår misjon – vi vil modernisere utvekslingen av produkt- og varedata i møbel- og byggevarebransjen.

Med sterkt fokus på bærekraft, tar vi sikte på å oppnå enkel og sømløs utveksling av produktinformasjon gjennom hele verdikjeden.

Hva

X-Trade by Xeris strukturerer, standardiserer og overfører sømløst produktinformasjon i byggevare- og møbel-/interiørbransjen – gjennom hele verdikjeden.
Uavhengig av type innhold, format eller språk er X-Trade by Xeris en pålitelig kilde til presis og oppdatert informasjon.

Hvordan

Ved hjelp av intelligente dataadaptere kan vår løsning håndtere innsamling og overføring av produktdata direkte fra produsentens produktinformasjonssystem til ethvert annet system. Det kreves lite eller ingen tilpasning for å implementere løsningen, noe som frigjør tid brukerne kan bruke på andre, viktigere oppgaver, som å utvikle personlig tilpassede tilbud.

En illustrasjon av distribusjonen av produktdata fra produsenten, inn i X-trade og videre til kjeder, forhandlere, konsulenter, etc.

Hvorfor

Behovet for digital informasjon knyttet til e-handel øker stadig. E-handel er i ferd med å bli den foretrukne måten å handle på, særlig med tanke på hvor usikker dagens situasjon er; det er helt essensielt å ha en solid og bærekraftig digital salgsstrategi på plass.

Å opprettholde en database med rikt innhold, som samtidig er oppdatert og ryddig, er svært tidkrevende, og mye av denne jobben blir fortsatt gjort manuelt. Pålitelig netthandel øker behovet for presis og oppdatert informasjon, og for mange er produktvisualisering i form av bilder, illustrasjoner og 3D-objekter et viktig beslutningsgrunnlag når de handler.

Med X-Trade by Xeris kan bedrifter automatisere dataflyten og overføre produktinformasjon fra produsentens struktur til forhandlerens foretrukne formater, noe som sparer både tid og krefter.
Vi gir pålitelig handelsinformasjon til produsenter, forhandlere og alle deres kunder.

Vi leverer innhold til handelspartnere

Vi er et internasjonalt teknologiselskap med
store ambisjoner

Bli kjent med teamet vårt

Teamet vårt har mange års erfaring fra møbel- og byggebransjen, og med talent og den beste teknologien ønsker vi å skape en fremtid hvor digital produktinformasjon gir lønnsomme bedrifter og en sunn planet.

Ansattbilde

Jörn Krüger

Salg
CCO
LinkedIn-side
Ansattbilde

Trond Schwenke

Management
CEO
LinkedIn-side
Ansattbilde

Sjur Bakka

Management
CTO
LinkedIn-side
Ansattbilde

Thor Egil Five

Management
Styreleder
LinkedIn-side
Ansattbilde

Magda Prichodko

Management
Produktsjef
LinkedIn-side
Ansattbilde

Stefan Willms

Salg
morphe, salgspartner, DACH
LinkedIn-side
Ansattbilde

Tobias Grützner

Onboarding
Customer Success Manager, Tyskland
LinkedIn-side
Ansattbilde

Per Kristian Schanke

Utvikling
Senior programvareingeniør
LinkedIn-side
Ansattbilde

František Kolovský

Utvikling
Programvare ingeniør
LinkedIn-side
Ansattbilde

Johannes Andersen

Utvikling
Programvare ingeniør
LinkedIn-side
Ansattbilde

Alan Dautovic

Utvikling
Programvare ingeniør
LinkedIn-side
Ansattbilde

Anniken Sandøy

Utvikling
UI/UX
LinkedIn-side

Bli med i teamet vårt

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter og muligheten til å utvide vårt allerede fantastiske team. Sammen kan vi forme fremtiden for produktdata og bærekraft.

Ta kontakt

I pressen

Ta kontakt

La oss ta en prat

Vi vil gjerne bli kjent med deg. Bestill en rask chat for å finne ut om X-Trade er den rette løsningen for din bedrift og kan hjelpe deg med å etablere digitale kanaler for produktdata.

Bare velg din region, dato og klokkeslett som passer deg.

Alternativt kan du bruke kontaktskjemaet lenger ned.
 • Hakeikon

  Automatiser din utveksling av produktdata

 • Hakeikon

  Nå globale markeder raskere og enklere

 • Hakeikon

  Styrk ditt varemerke og kundens lojalitet

 • Hakeikon

  Gjør miljødata mer tilgjengelig for alle som trenger det