Produktdata er selve hjertet av e-handel. Og det samme er X-Trade by Xeris.

Komplette, kvalitetssikrede produktdata er en forutsetning for sømløse shoppingopplevelser og lojale og fornøyde kunder.

INTELLIGENT DATAADAPTER

«Koble til og glem resten»

Produsenter og forhandlere har begge et felles «mange-til-mange»-problem. En produsent må i gjennomsnitt forholde seg til mer enn 4000 ulike forhandlere. Hver enkelt av disse har sine egne systemer og foretrukne formater.

En forhandler må forholde seg til mer enn 100 ulike leverandører, som hver har sine foretrukne måter å sende produktinformasjon på. Med 500 ulike formater tilgjengelig for forhandlere verden over, går det fort med mange arbeidstimer til å forberede, korrigere og levere data til alle partnere for hver enkelt lagerenhet.

Så snart du kobler til X-Trade by Xeris trenger du aldri bekymre deg for hvilket system eller format dine samarbeidspartnere foretrekker, fordi det ikke lenger spiller noen rolle.

X-Trade vil automatisk trekke ut og overføre produktinformasjon, slik at den øyeblikkelig gjøres tilgjengelig, er søkbar og kan gjenbrukes. Og best av alt – du trenger kun å sette opp dette intelligente dataadapteret én gang!

GLOBALT MARKED

Bruk dine egne standarder

I en verden i stadig endring dukker det ofte opp nye datastandarder og -formater. Internasjonale standarder og klassifiseringer, som GPC, ETIM, UNSPSC, eClass, HS Code og BIM, kan defineres basert på region, marked, formål, kommunikasjonsmetode osv. Det de har til felles, er at de ikke har noe til felles: hver standard er unik.

Med X-Trade by Xeris kan du endelig glemme standardene – X-Trade forstår dem alle sammen.

Har du en standard du foretrekker? Fint. Fortsett med den. Krever dine samarbeidspartnere og kunder at du bruker en annen standard, som er forskjellig fra din? Null problem, X-Trade by Xeris snakker det språket også!

SMART E-HANDEL

Øk nettsalget

E-handel har eksplodert det siste tiåret, og slik omstendighetene har utviklet seg, vil denne veksten trolig bare fortsette. E-handel er en enorm mulighet, men fører også med seg en del utfordringer, som mange returer fordi det fysiske produktet ikke lever opp til forventningene dets digitale tvilling har skapt.

For å unngå dette og i tillegg øke nettsalget, må du ha presis og oppdatert produktinformasjon.

Database med strukturert produktinformasjon
Produktinformasjon?

"Content is king"

Produktinformasjon kan vise til miljøegenskaper, sertifiseringer, bilder, illustrasjoner, 3D-objekter, filmer eller andre spesifikasjoner, som dimensjoner, og bør speile det fysiske produktet.

X-Trade by Xeris garanterer at all tilgjengelig informasjon formidles og leveres helt uten feil til dem som trenger den.

Produktene dine presenteres konsekvent og feilfritt på tvers av ulike kanaler og plattformer, noe som gir økt salg og færre returer.

Pålitelig produktinformasjon tilgjengelig øyeblikkelig, hvor som helst og når som helst

Med tusenvis av forhandlere verden over og rundt 500 ulike formater som støtter disse samarbeidspartnerne, kan det være vanskelig å holde tritt.

«Koble til og glem resten», så er du alltid oppdatert. Automatisk.

Få gratis demo

Gjør din forsyningskjede digital

All din produkdata din på ett sted

Automatisering sparer deg både tid og penger  

Vi tilpasser oss dine systemer

Digitale avtaler

Vareutvalgsbygger

Avansert analyse

Importer til nettbutikk, BIM, PIM, CMS, ERP

Internasjonale standarder: GPC, ETIM, UNSPSC, eCLASS, HS Code, BIM 

Eksporter fra ERP, BIM, PIM, DAM, EPD